Dag 17 (Carros)

I dag var det siste dag på jobb for alle sammen. Vi kjente alle på at dette var litt trist. Vi har jo hatt to morsomme uker på begge plassene, men vi gleder oss til å komme hjem igjen til Norge. Jobb dagen i dag var ikke så ulik de andre vi har hatt. Videre skal vi bare slappe av og planlegge sol turen til Nice i morgen.

Lou Castelet:
Siste dag på jobb, vi startet dagen med å vente en time, før vi fikk i oppgave å  kutte brød for servitørene. Vi hjalp til med å legge opp desserter til selskap og kuttet frukt. Vi lagde også en annen dessert.

Promotel:
Vi har blansjert grønnsaker, kuttet noen få poteter, lagde ratatoille (som vi fikk skryt av) og snakket med sous sjefen Christoph om både demokrati, språkforskjeller og kokke relaterte ting.  Vi tokk også bilde med de ansatte i dag.

















 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits